logga_hemsida_okt 2017

Behöver du hjälp att sticka ut?

Har du kört fast? Tycker du att det är svårt att skriva om dig själv? Du är inte ensam, detta säger nästan alla cvhjälpens kunder.

Jag är specialiserad på att skriva proffsiga CV, personliga brev, LinkedIn-profiler och konsult-CV som får dig att sticka ut och bli hittad. Som gör intryck på rätt människor.
 
Genom min mycket uppskattade process där bl.a. en lång telefonintervju ingår skriver och layoutar jag moderna jobbsökar-dokument som ligger i framkanten. Jag använder inga mallar utan tar fram individuell CV-strategi och vasst innehåll för varje enskild kund - alltid med fokus på rätt saker och snygg layout. CV, brev, Linkedin-profiler och konsult-profiler skall vara lättlästa, snygga och innehålla rätt information - med sikte på framtiden.
 
Anlitar du mig får du ett personligt bemötande – du arbetar enbart med mig och inte någon underkonsult.  


Hos mig får du ditt proffsiga CV, personliga brev och Linkedin-profil, till samma pris om du vill ha det på engelska - i stället för på svenska. 

Varför anlita Birgitta Möller?

  • Certifierad CV-skribent inom CV-strategier, format och layout, kundpositionering, hur man bygger personligt varumärke i CV/LinkedIn-profiler och hur man skriver. 
  • Publicerad CV-skribent – i två karriärböcker. Dels i en ”CV-bibel” publicerad av CV-branschens legendarer och dels i europeisk karriärbok.
  • Jag har även fått bidrag utvalda 2015, 2016, 2017 och 2018 att ingå i utbildningsmaterial som används på internationella fortbildningar (online-utbildningar + master class på engelska).
  • Aktiv medlem i ett globalt nätverk / think tank. Cvhjälpen deltar regelbundet i detta nätverks årliga CV-konferens.
  • Ingår i LinkedIn Nordics grupp av handplockade LinkedIn-experter.
  • Jag håller mig hela tiden uppdaterad genom att delta i olika seminarier och webinarier.
  • Varje personligt brev och CV är individuellt utformat både vad gäller innehåll och layout, cvhjälpen använder inga mallar. 
  • Ett personligt bemötande och en gedigen och omtyckt process för att hitta alla dina guldkorn/all relevant information om dig och din bakgrund - med sikte på framtiden.