logga_hemsida_okt 2017

CV-certifieringar, CV-böcker och CV-utbildningar

Våren 2020 kommer prov på mitt arbete finnas med i en internationell karriärbok som fokuserar på "managers and executives". Det är otroligt roligt att på tre försök (i tuff konkurrens) få 100% utdelning, dvs. komma med i alla tre böckerna som ges ut av pionjärer/legendarer inom branschen.

När andra upplagan av internationella karriärboken "Get Noticed - Get Hired" publicerades i Februari 2019 finns prov på mitt arbete med. Cirka 100 bidrag skickades in, 10 antogs och ett av dem var mitt. I förra upplagan (se längre ner på denna sida) kom båda mina bidrag med.

Här har en av de två pionjärer och legendarer inom branschen, som publicerat böckerna, skrivit "Birgitta - It is always a please to showcase your excellent work!"

December 2018 valdes båda mina inskickade bidrag (=100%) ut till en internationell utbildning.

September 2018 valdes 100% av mina 4 inskickade bidrag (#CV och #Linkedinprofil) ut till en internationell utbildning (webinarie/E-summit).

Det var fjärde året i rad som jag fick inskickade bidrag (oftast CV:n) utvalda att ingå i internationellt utbildningsmaterial. Enbart ACRW- och MRW-certifierade CV-skribenter får skicka in. 
OBS! All fakta fiktionaliseras alltid i de bidrag som används.

Mars 2018 valdes mina bidrag (#CV) ut till en internationell utbildning (webinarie).

Det var fjärde året i rad som jag fick inskickade CV:n utvalda att ingå i internationellt utbildningsmaterial. Enbart ACRW- och MRW-certifierade CV-skribenter får skicka in. OBS! All fakta fiktionaliseras alltid i de CV som används.

September 2017 valdes mina bidrag (CV) ut till en master class - en internationell utbildning (webinarie).

I september och november 2016 fick jag 100% inskickade CV:n antagna (av de max två som enbart ACRW- och MRW-certifierade CV-skribenter fick skicka in). OBS! All fakta fiktionaliseras alltid.

 

Juni 2017 blev jag godkänd för min andra CV-certifiering - MRW - Master Resume Writer. Jag är nu en av totalt 20 person (globalt) som är MRW och ensam i Europa om att vara MRW.

För att klara den certifieringen krävdes:
- 5 års yrkesutövning som CV-proffs
- Inskickad portfolio med 5 kunddokument (CV + brev) som granskades enligt en rad kriterier av en "granskningskommittee". 
- Förklaring av taktik/strategi och layout till varje inskicat CV/brev.
- Uppvisande av hur kundernas CV/brev såg ut innan de anlitade cvhjälpen OCH efter (att jag skrivit deras nya CV/brev)
.

I december 2015 gavs en helt ny "CV-bibel" ut i USA av branschens två pionjärer och (sedan länge) ikoner och där båda mina bidrag passerade nålsögat och finns med.

Bidragen (all fakta är fiktionaliserad) valdes ut bland nästan ≈ 400 bidrag som >100 CV-skribenter skickat in. Endast 20% av bidragen, från 53 CV-experter, antogs och finns med i boken.

Januari 2015 blev jag en av Europas bäst certifierade CV-experter. 

Jag är den första person i Europa (och den enda i Sverige) som blivit ACRW-certifierad - en oerhört krävande CV-certifiering som bl.a omfattar: CV-strategier, kundpositionering, personligt varumärke i CV m.m. Härmed är jag en av cirka 100 personer i hela världen som är ACRW-certifierade.

Efter certifieringen handplockade mina lärare mig till sitt exklusiva team av CV-skribenter som arbetar med exekutiva kunder (VD, CEO, CFO, CTO osv) runtom i världen.