Konsultprofiler
logga_hemsida_okt 2017

Proffsiga konsultprofiler

En konsultprofil är inte samma sak som ett CV. Konsultprofiler är mycket mer detaljerade när det gäller en persons bakgrund, erfarenhet och profil.
 

Konsultprofiler beskriver erfarenheter, kompetens och vilka kvalifikationer konsulten - du - har som gör att du passar för just den typ av uppdrag du vill jobba med.
 

Att ha en välskriven och snyggt layoutad konsultprofil ett av de viktigaste säljverktygen du har.   


Kontakta cvhjälpen för prisuppgift på konsultprofil / konsultprofiler.
 

Tips för konsultprofilen:

"Idag använder vi Birgitta på CV-hjälpen för att skriva alla våra konsult-CV:n. Vi har med Birgittas hjälp fått enhetliga, lättlästa CV:n som på ett mycket bra sätt förmedlar våra konsulters kompetenser.

Vi märkte direkt att vi med snyggare och mer välskrivna CV:n blev kallade på fler intervjuer. Intervjuer som i sin tur allt som oftast leder till fler uppdrag både hos gamla och nya kunder. 
 
Birgitta är mycket välorganiserad, hon håller alltid utsatta deadlines och driver på processen så att vi alltid får det vi beställt i utsatt tid."

Konsultchef 

"Birgitta helped us review and improve our consultant profiles. She put a lot of effort into the structure, wording, layout and helped us establish a common template. Birgitta is highly professional and has a good eye for details. We highly recommend her to anyone interested in improving their CV or profile." 

Top Qualities: Great Results, Expert, Creative

Enjoy IT

"Birgitta hjälpte mig med att skriva min LinkedIn-profil och konsultprofil mer säljande. Hon var väldigt noggrann med att ta fram rätt underlag och förstå alla detaljer inför arbetet. 

Samarbetet har fungerat utmärkt och slutprodukten motsvarade mina förväntningar mycket bra!

Jag skulle rekommendera henne till andra och kommer själv att återkomma när jag behöver hjälp med något annat."

Magnus, IT-konsult/ egenföretagare